miercuri, 21 mai 2014

Despre mine





Alerg pentru o viaţă mai bună


Sunt Adriana Istrate şi vreau să îţi povestesc cum, la peste 30 de ani, viaţa mea a căpătat un alt sens. Dacă în urmă cu un an şi jumătate eram o femeie care muncea tot timpul peste program, crezând că doar astfel se va simţi împlinită, azi vreau să devin  prima româncă care va alerga în cadrul unui concurs în Antarctica, 142 de km,  la -25 de grade Celsius.

Te întrebi poate de ce?  Cel mai mare vis al meu este să devin un om mai bun, un exemplu demn de urmat, deoarece sunt conştientă că schimbarea pe care o dorim în jurul nostru trebuie să vină, în primul rând, din noi înşine. Numai aşa vom trăi într-o altfel de lume. 

Primul pas major în îndeplinirea acestui vis este să particip la maratonul din Antarctica (primul din cele 14, pe toate cele 7 continente) pentru a putea să donez toţi banii îngrijirii copiilor bolnavi de cancer prin Hospice – Casa Speranţei (aşa cum am procedat şi în urma concursurilor de până acum). Ca să pot participa şi să ofer acestor copii o nouă speranţă, am nevoie de 15 mii de euro, bani necesari pentru taxa de înscriere, transport, asigurare, echipament şi cazare. Concursul începe pe 18 noiembrie 2014.

Află cum poţi ajuta şi tu la numărul de telefon – 0733.103.920


Donaţiile se pot face direct în contul Asociaţiei Club Sportiv No Stress ,CUI 33077701, din Str. Silvestru 15
IBAN RO44BTRLRONCRT0254137701

Banca Transilvania




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu