duminică, 21 februarie 2021

ReInvent your Future! Acum, un motto care face mai mult sens decat oricand.

 





Long story short: I am back in business!

Full story:

Bun gasit, draga internet! A trecut o pandemie de cand nu ne-am mai scris. Si multe lucruri s-au schimbat de cand am asternut pe hartie internet-easca ultimele slove. Semn ca exista ciclicitate in orice, chiar si in scris. Iar acum m-a luat o pofta...mama - mama :)

A fost un 2020 de pomina, un reset, din punctul meu de vedere, pentru multi dintre noi. Daca ar fi sa aleg un cuvant pentru 2020, acela ar fi REINVENTARE. Nope! Nu pandemie, nu dezastru, nu stat acasa, ci REINVENTARE. Asta mi-a trasnit capsorul blond acu' 1-2 dimineti, motiv care m-a determinat sa reiau scrisul. Pentru ca am tot propovaduit despre reinventare atata amar de vreme in perioada 2013 - 2019, incat, am innebunit pe toata lumea cu el. Multi au auzit, si aici, pe blog, si in postarile mele pe social media si in cursurile si evenimentele pe care le-am tot tinut de-a lungul timpului. Putini, insa, au inteles despre ce vorbesc si au trecut mai departe la actiune. Pentru ceilalti, reinventarea a venit in 2020. Fortata. 

Astfel, am vazut oameni care au pierdut bani, ajungand la disperare (educatie financiara, much?!), oameni care au castigat intr-un an cat n-au mai facut-o de la ultima criza (hello, my dear investors!), companii birocratice pentru care online-ul era cah si care au fost nevoite sa primeasca hartii pe email, fara stampila, timbru si alte porcarii. Corporatii care n-ar fi aprobat teleworking din motive de (chipurile) securitate si monitorizare munca, care s-au mutat 100% cu munca de acasa. Las capitolul sanatate, ca banuiesc ca e de la sine inteles ce a insemnat imunitatea in 2020. Inchid cu capitolul relatii, unde 2020 a fost muma sau ciuma. Vedem acum in 2021 ce creste: natalitatea ori procentul divorturilor :))) Indraznesc un pariu, avand in vedere cata educatie relationala avem noi romanii si cat de fericiti suntem cand iesim pe strada. 

Noroc ca pentru mine, transformarile au devenit ca un drog si intru in sevraj daca nu...Cum a fost la mine? Dupa niste ani de tras continuu in proiectele mele, cand sportive cand profesionale, 2020 a venit cu o maaaare pauza. De la cele doua. Pentru ca m-am concentrat in primul rand pe zona personala. Well, sa ne intelegem, am continuat sa lucrez, sa dezvolt, sa conectez puncte, insa nu la viteza pe care o aveam pana in 2019. 

Astfel, am mutat jobul doar in online, mai intai, undeva la tara, unde, timp de vreo patru luni (in perioada carantinei), m-am si imprietenit cu munca pamantului, apoi mi-am mutat sediul cand la mare, cand la munte, profitand de cat mai multe medii si experimentand ceea ce mi-am dorit cu precadere in ultimii ani - munca in afara unui birou. Practic, incep sa ma pregatesc pentru "pensie", acel moment in care nu va mai fi nevoie sa stau intr-un birou / corporatie, pentru a produce ceva, ci sa o pot face de oriunde pe glob as fi, muncind la ceva ce-mi place, cand si cat vreau.

Am trait cum nu am mai facut-o alta data, atenta la mine si la cei apropiati, reusind sa ma transform intr-o  persoana mai atenta, mai perspicace, mai blanda, mai in acord cu natura mea. Iar atentia mi-a dat voie sa observ tot ce se intampla in jur: insingurare, disperare, framantare, manipulare, invrajbire, intr-o proportie covarsitoare, Which is not good. Not good at all! Well, in bula am si oameni care au dus-o mai bine, lucru care ma bucura nespus. Dar sunt mai putini.

Si ce am concluzionat eu? Ca lucrurile de care am tot vorbit in ultimii ani s-au adeverit mai mult decat oricand. Cu o pandemie in derulare, oamenii s-au intors catre valorile lor principale; sanatate, imunitate, familie, bani, scopuri valoroase. pentru ca ele ne dicteaza viata no-matter-what. Doar ca nu prea ne gandim la ele intr-o viata tumultuoasa, cu multe pe cap ci in momente de criza, cand nu mai conteaza posetuta rosie sau ultimul tip de iphone ci pe cine strangi in brate cand ajungi acasa ori cum faci sa nu te imbolnavesti. Pentru pilonii care ne dicteaza viata eu am un cuvant si anume - PROSPERITATE! 

Sunt 7 piloni despre care am propovaduit suficient in ultimii ani si despre care - guess what?! - voi continua pana cand o sa-mi vina rau. Mai mult decat oricand! Pentru ca reteta e testata, functioneaza si cu cat mai multi o aplicam, cu atat mai bine. Si cele mai multe studii asta dovedesc din ce in ce mai frecvent. Reiau:

1. Miscare

2. Somn

3. Mancare

4. Educatie

5. Relatii

6. Bani

7. Proiecte valoroase / ambitioase / marete

Fie vremea pandemica sau nu, cu cat mai multi astfel de piloni bifam si crestem, cu atat sansa noastra la o viata implinita, la o viata prospera, creste. Voi bate saua pe acesti piloni si martor imi esti, internetule, ca nu voi obosi in munca mea de acum incolo!

Intorcandu-ma la REINVENTARE, poate ar fi bine sa facem din asta un obiectiv personal, un proiect valoros, astfel incat sa nu ne mai ia nimic prin surprindere ci sa fim cu cativa pasi inaintea oricaror evenimente pandemice ar veni peste noi. Sa ne asteptam la ce-i mai bun dar sa fim pregatiti pentru ce e mai rau, asa cum am mai tot vazut prin diferite citate pe internet. Si o reinventare intr-unul sau mai multi piloni din cei 7, poate ar fi un bun start pentru o viata mai buna. Nu e simplu, nu e usor, dar e de o mie de ori mai usor cand infrunti totul fiind la un nivel inalt in piramida prosperitatii.

Follow me for more recipes :)

Adriana,

#Reinvent your future!

#Prosperitate360



Un comentariu:

  1. Este timpul să-mi împărtășesc mărturia, eu sunt Nelson și fericit când depun mărturie aici, mama mea i-a prezentat lui Baba Ogbogo când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsnicia mea și au dus la divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă la mine după ce a făcut nevoia. Și acum, suntem fericiți cu copii minunați. Din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă acolo cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. Îmi las contactul aici, prin e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau ajung la el prin numărul său WhatsApp. +2349020168697
    A făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie
    M-a vindecat de la un om impotent la un bărbat adevărat.

    RăspundețiȘtergere